2010. április 27., kedd

SZOCREÁL RITUÁL

„Itt van május elseje, énekszó és tánc köszöntse”… A Memento Mori Egyesület nem a terhes múlt árnyait kívánja megidézni ezen szombaton, de hangulatában visszaköszönhetnek érzések és pillanatok a 80-as évek „diszkrét bájából”. Alapanyagunk a fém és rozsda, szerszámunk pedig a pajszer és a kalapács.

ENTRÓPIA ARCHITEKTÚRA
Az Entrópia Architektúra tagjai többé nem beszélgetnek egymással. Egyedül a zenénk kísérletező nyelvén szólunk, közös entitásként hozzátok. Szavakra nincs többé szükség. Az Entrópia Architektúra újjászületett...

LIVINGTOTEM Kraak-ot, a LivingTotem-et életre keltő lemezlovast számtalan helyen ismerik, az Ő nevéhez (is) fűződik az utóbbi évek legjobb industrial koncertjeinek szervezése (pl: Dive, Tzolk'in), ezenkívül az Ipari Szakadár bulik, az OZORA feszt, és számtalan buli szereplője.

RIVETRIL A Rivetril zenekart két fiatal zenész, Ottucsák József és Bérces Ádám alapította 2009. nyarán azzal a céllal, hogy a hazánkban gyakorlatilag (már) nem létező régi vágású EBM-industrial/elektropunk vonalat erősítse.

A rendezvényről bővebben itt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése